středa 1. prosince 2010

KB + BPK - klubová dýmka 2009

Organizace všeho kolem klubové dýmky pipE-clubu Dýmka.net se pro rok 2009 ujali Zdeněk Klásek a Pavel Bejček s tím že by šlo o typický BPK buldoček (odtud ta zkratka KB BPK). Je pravda, právě BPK buldoček je velmi oblíbená dýmka jakou vlastní opravdu mnoho dýmkařů. S kvalitou od BPK je to občas taková sázka do loterie, ale zmínění kolegové ty dýmky samozřejmě dodělali, upravili, dohlédli aby vše bylo v nejlepším pořádku.


Dýmky jsou to pískované, barva černá. Na jedné straně je vyraženo logo BPK, na druhé logo pipE-club Dýmka.net. Náústek je ebonitový a byla na výběr buď filtrová nebo bezfiltrová verze, já zvolil samozřejmě bezfiltrovou. Dýmku zdobí masivní stříbrný kroužek na kterém je svrchu vyryta předzdívka a z druhé strany je potom číslo v pořadí, to moje je 19/81.



Je to taková příjemná menší dýmka, dobře se drží mezi zuby, tvarem je zároveň velmi pohodlná do ruky. Váhal jsem zda si ji nenechat na latakii, ale jeden BPK buldoček na latakii už mám, takže volba nakonec padla na virginie s periquem.

Žádné komentáře:

Okomentovat